Loading...
X

Kell-e nyáron motoros maszk?

Biker Girl fachion

Vérbeli motorosként bizony sok fejtörést okozhat egy-egy korábban nem tapasztalt, megoldásra váró helyzet, probléma vagy szituáció. Mindent beleadunk, az apait meg még az anyait is, hogy végre biztonságban tudhassuk magunkat, és akkor jön a nagy felismerés: nem kényelmes, fázunk vagy éppen melegünk van, és amúgy is, mindenki menjen el a nyomdafestéket nem tűrő krumpliföldekre kapálni!


És akkor jön a csalódottság: hiszen nem azért vettük a menő mocit, hogy mindig csak a gond legyen, hanem azért, hogy rapidosan zúzzunk a halálfejes éjszakába és mi legyünk az oviban a csiperkegomba csoport legmenőbb apukái.

Soron következő cikkünkben összeírtunk nektek néhány hasznos tanácsot, hogy válhat a motorozás élménye egy-egy jól megválasztott motoros maszkkal a kényelmesnél is még kényelmesebbé!


Javában járunk a tikkasztóan meleg, nyári napokban és bizony – bármilyen furcsán is hangzik – ez kihat a motoros közlekedésünkre is. Izzad a fejbőrünk, a hajunk még őrzi a balatoni hínárt vagy a tengeri moszatok sós maradékát és egy szó mint száz, erre aztán nem kéne felvegyük a bukónkat! A bélést kimosni bajos, az erőltetett nyári igénybevétel pedig enyhén szólva sem segít minket hozzá a Motoros Higiénia verseny bukó-szekciójának aranyérméhez. Egy jó, izzadságot kivezető, nyári maszk sokat segíthet rajtunk és garantáltan nem a bőrorvosnál kötünk ki szeptemberre!

Allergiások, bogárfóbiások, ósdi szúnyogriasztók, figyelem, figyelem! Jó hírünk van, mindannyiótok számára! Egy nyári maszkkal (mely pollenszűrő hatású) könnyen kivédhetjük a bukónkba mindeddig beáramló pollenszemcséket, az ezidáig védtelen nyakunkat ostromló nagypofájú darazsakat és még az allergiánkat felcsiklandozó virágport is. A meleg miatt pedig semmi ok az aggodalomra, hiszen a kiváló technológiával készült nyári maszkok nem csak védenek a nagy hőség ellen, de segítenek fejünk kellemes hőmérsékleten tartásában is.

Korábbi cikkeinkben már írtunk arról, hogy válasszunk megfelelő méretű motoros sisakot és arról is szó esett, miért is kell rögvest lecserélnünk egy kitágult, lötyögős bukósisakot. De most elárulunk nektek egy jó kis tippet, hogy ha épp a hónap vége van és nagyon húzzuk a szánkat minden felmerülő költségre, hogy lehet mégis elodázni egy kicsit a vásárlást! Egy jó kis maszkkal (főleg télen!) remekül kijátszható egy kisebb méretkülönbség! Hát, íme a nagy varázslat!

+1 jó hír a házas uraknak: a frissen festett hajkoronájú kisnejünk után immár nem a bukó, hanem csak a maszk fog jeges-csokoládé és mahagóni barna színekben pompázni!

 


Hamarosan következik cikkünk folytatása, melyben górcső alá vesszük, mit tehetünk a téli hónapokban, ha már nem a hőség, hanem a fagy a fő gonosz! Addigis, stay hungry, stay foolish – ahogy Jobs bácsi mondaná.

-csöffe-

5 Overall Score
5 Reader Rating: 3 Votes
Top